30 min
Neljälle
300 g naudan ulkofilettä
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl Worcestershire-kastiketta
1 rkl Rajamäen Valkoviinietikkaa
1 rkl dijon-sinappia
1 rkl fariinisokeria
2 tl Rajamäen Liqiuid Valkosipulia
1 tl suolaa
¼ tl mustapippuria
1 iso sipuli
1 vihreä paprika
1 punainen paprika
150 g herkkusieniä
1 iso patonki
ruohosipulia
Juustokastike:
2 rkl voita
1 rkl vehnäjauhoja
1 ½ dl maitoa
1 tl dijon-sinappia
1 tl Worcestershire-kastiketta
¼ tl muskottipähkinää
100 g mozzarellaraastetta
suolaa
Leikkaa ulkofile ohuiksi siivuiksi. Sekoita keskenään oliiviöljy, Worcestershire-kastike, valkoviinietikka, dijon-sinappi, fariinisokeri, Liquid Valkosipuli, suola ja mustapippuri. Sekoita kastike ulkofilesiivujen joukkoon.
Kuori sipuli ja leikkaa se lohkoiksi. Halkaise paprikat, poista siemenet ja leikkaa paprikat suikaleiksi. Siivuta herkkusienet. Levitä vihannekset uunipellille leivinpaperin päälle ja levitä ulkofileepihvit maustekastikkeineen niiden päälle. Paahda peltiä 220 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes liha on sopivan kypsää. Valmista sillä aikaa juustokastike alla olevan ohjeen mukaan.
Leikkaa patonki neljään osaan ja halkaise. Laita patongit myös uuniin paahtumaan viideksi minuutiksi. Voitele patongit paksulti juustokastikkeella ja täytä vihanneksilla ja lihalla. Viimeistele tuoreella hienonnetulla ruohosipulilla. Tarjoile kuumina.
Juustokastike:
Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Kaada maito kattilaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedosti poreillen muutaman minuutin ajan. Mausta kastike dijon-sinapilla, Worcestershire-kastikkeella ja muskotilla. Lisää mozzarella-raaste ja anna sen sulaa sekoitellen. Maista kastiketta ja lisää tarvittaessa suolaa.